Velkommen til Småbarnssang i Kirkestua, Hønefoss

Annen hver torsdag ( partallsuker)er det babysang i Kirkestua, Hønefoss. Mange av babyene begynner å bli store etter hvert, slik at vi nå kommer med tilbud om Småbarnssang.
Torsdag 15. oktober starter vi.

Har du, eller kjenner du,  et barn eller flere mellom ett og ca tre år, er dere hjertelig velkommen til sang og lek i Kirkestua.

Vi starter det hele med litt kaffe, te, saft og noe å bite i klokka halv fem( kommer du rett fra jobb, kan det være lurt å ta med litt niste). Deretter blir det småbarnssang fram til klokka halv seks.

Noen av sangene vil være kjent fra babysangen, men her blir det også nye sanger som barna og de voksne blir kjent med.

Det hele er selvsagt gratis. Det er åpent for alle, uansett om dere har vært med på babysang eller ei. Ingen påmelding, slik at det bare er å møte opp.

I utgangspunktet blir det tre samlinger før jul: 15. og 29. oktober og 12.november.

Sett også av søndag 13. desember klokka 1100, da det blir familiegudstjeneste hvor både baby- og småbarnssang er spesielt invitert.

Småbarnssangen er en del av det nye trosopplærertilbudet* .

Lurer du på noe, er det bare å ta kontakt med Vigdis-Merete Rønning, tlf 918 54 649.

* Trosopplæringstilbud er et tilbud til alle døpte fra 0-18 år, der de gjennom disse årene, i tillegg til vanlig søndagsskole, klubb, sanggrupper ol blir spesielt invitert til årlige samlinger for hver enkelt aldersgruppe.

13.10.2015