Prosjektkor i Veme

- Vi håper mange barn og voksne har tid og lyst til å være med disse tre gangene, sier kantor Nikita, som sammen med menighetspedagog  Vigdis-Merete inviterer til sang, kaffe og fellesskap.

Søndag 29.november klokka 1700 er det lysmesse i Veme kirke. Der vil prosjektkoret opptre. Totalt er det kun tre øvelsesdager: Torsdag 19.november fra klokka 1630-1800, samt at vi øver en times tid fra klokka 1530 fram til lysmessa, søndag 29. november.

Det blir tid for både kaffe, te og saft, samt noe å bite i alle dagene.

Prosjektkoret er en del av den nye trosopplæringsplanen som legges for hele prostiet. Trosopplæringsplanen vil si at hver enkelt menighet skal ha en lokal trosopplæringsplan for barn og unge fra 0-18 år.

Ta med deg naboer, barn, barnebarn og venner og bli med og syng. Eventuelle spørsmål kan stilles til Vigdis-Merete på tlf 918 54 64 9.

19.10.2015