Rapping, dans og glede i Norderhov kirke

Rapping, dans og glede i Norderhov kirke

image

Til tross for det flotte været, hadde mange funnet veien til kirken. Ut fra stemningen, virket det som om ingen angret på det valget. 
Det var solosang, allsang, barnekor, damekor og mannskor i full forening. Dans og rapping fikk vi også oppleve, og hele kvelden kan oppsummeres i terningkast 6. 
Salmekvelder, trosopplæring og ridderturnering
I disse dager ferdigstilles trosopplæringsplanene for Ringerike prosti. Hver enkelt menighet skal ha sin egen plan for barn og unge fra 0-18 år. Planen skal være sammenhengende og systematisk og det er ett opplegg (tiltak) for hver enkelt aldersgruppe. Dette kommer i tillegg til alt det flotte barne- og ungdomsarbeidet som allerede drives i menighetene, oftest på frivillig basis. 
Noen tiltak vil være for den enkelte menighet, mens andre er for hele prostiet, slik som salmekveld for små og store i Norderhov kirke. Denne er tenkt to ganger i året, en gang om høsten og en gang om våren, så her er det bare å glede seg til neste samling. Salme- og sangkvelden er tenkt for alle barn, uansett alder, mens de fleste tiltak er rettet inn mot en eller to spesielle aldersgrupper, som for eksempel Ridderturneringen, som alle 12- åringer blir invitert til, Lys Våken for 11-åringer, Tårnagent for 8-åringer og så videre. Så følg med, følg med, her er det mye å glede seg til. 
 

01.06.2016


Del denne artikkel på e-post