Ringeriksdagen lørdag 3. september

Ringeriksdagen lørdag 3. september

image

Foto: Mari Johnsen Viksengen

Jo, da! Kirken er tilstede på Ringeriksdagen også i år. Denne gang er det, - en mer Hønefoss menighetssamling sammen med trosopplærer, prost og prest, og selvfølgelig musikalsk bidrag fra de flotte ungdommer i Ten Sing.

Klokken 10 og utover dagen er vi tilstede og skal reklamere for flotte opplevelser - såsom; babysang, trosopplæring, reunionskveld for fjorårets konfirmanter, neste års konfirmanter som i høstferieuka skal på leir på Østre Bolærene -en fantastisk opplevelse for de som blir med på turen til denne vakre øya utenfor Nøtterøy.

Vi skal reklamere for den nye kirka vår -fortelle om innsamlingsaksjonen - kronerullingen som er startet.

Vi skal fortelle om "Ny kirke - nytt kor" som har startet opp med øvelser hver onsdag og det er ikke forsent å melde seg på! 

VI skal fortelle om kirkerottene som snart kommer til Ullerål kirke og vi deler ut gratisbilletter til denne foreestillingen som i fjor var en stor suksess. En suksess som vi må følge opp å gjøre en gang til. 

Vi skal kose oss med sang, musikk og dans fra Ten SIng - dette skjer kl. 12.00 så møt opp og få en god rytme i kroppen når du beveger deg videre igjennom lørdagen. 

Er det noe du lurer på så skal vi forsøke etter beste evne å gi deg svar på dine spørsmål. 

Har du gode ideer til noe så tar vi gjerne imot gode forslag - vi er lydhøre og vi gleder oss til å se dere på vår stand. 

Hjertelig velkommen - husk at vi er på plass for din skyld!

31.08.2016


Del denne artikkel på e-post