Fredagsklubben og Sakkeus

Fredagsklubben holder til på Misjonshuset i Telegrafalleen 1 (vis a vis Politi bygget i Hfs) ca annen hver fredag kl. 17.30-19.00!

Fredagsklubben er for barn fom 4 klasse. En vanlig klubbkveld består av andakt, spill, playstation, biljard og noe å spise. Av og til er det filmkveld og tur m/overnatting.

Fredagklubben er tilknyttet Den Norske Kirke/Hønefoss menighet og organisasjonene Normisjon og NLM.

Sakkeus
er for barn mellom 4 og 10 år. En vanlig klubbkveld består av andakt, hobbyaktivitet, lek, sang og noe og spise. Av og til ser vi film, eller har spillkveld!

Sakkeus er tilsluttet Den Norske Kirke/Hønefoss menighet og organisasjonene Normisjon og NLM. Vi holder til på Misjonshuset, i Telegrafalleen 1.

Velkommen!

Foto: www.flickr.com/photos/greenwichwhs/