Babysang for full musikk

I hele vinter har det runget i veggene i Ringerike kirkestue. Hver torsdag klokka ti, har mellom 6 og 13 babyer vært med på babysang. I tillegg har det vært opptil 14 voksne med, så da har det blitt fullt i den lille kirkestua. Likevel, det er plass til flere, og snart står jo nykirken ferdig, og da flyttes babysangen dit.

Etter ca 40 minutter med sang, regler og sanglek, er det klart for lunsj. Frivillige medhjelpere har stilt villig opp med kaffe- og tekoking. Dekking av koselig bord med deilig mat og ikke minst: De rydder og tar oppvasken etterpå. Hverdagshelter, kalles de.

Babysangen fortsetter hver torsdag til og med 22.juni. Så blir det sommerferie, før det er full fart igjen, fortsatt hver torsdag klokka ti i Hønefoss kirkestue, fra og med 17. august.

Alle er hjertelig velkommen til å være med. Skulle du ha lyst å hjelpe litt til på kjøkkenet, er du mer enn velkommen til det. Ta kontakt med menighetspedagog Vigdis-Merete Rønning, tlf 918 54 649 eller på e-post: tro@ringerike.kirken.no

30.05.2017