Vi er i gang!

Hver torsdag klokka 1000 er det babysang i Hønefoss kirkestue. Annen hver torsddag klokka 1700-1745 er det 4+ samling, klubben for deg som er ca fire år og eldre. Vi synger, leker og hører en bibelhistorie. Foreldre og foresatte er selvsagt velkommen med, om de ønsker. Oppstart 4+ er 24. august, deretter annen hver torsdag i partallsuker.

Tårnagenter +/ 8+ er for deg som går i 3. klasse eller er eldre. Hobby, bibelfortelling, lek, konkurranser og fellesskap. Annen hver torsdag kl 1800-1900 i oddetallsuker. Oppstart: torsdag 31. august.

Nytt av året er Familiesang. En familie kan være alt fra en til 100 personer, så her er det bare å møte opp! Vi starter i det små, med gitar, trommer, små instumenter til de små, sang, lek og fellesskap. Kan du spille et instrument og vil være med og hjelpe til, er du mer enn hjertelig velkommen, uansett alder. Vi samles annen hver tirsdag klokka 1700. Oppstart: tirsdag 29. august kl 1700. Deretter annen hver tirsdag, oddetallsuker.

Kirkerotteteater

For tredje år på rad, inviterer vi til Kirkerotteteater, dukketeater med Fredo og Vesle Kirkerotte. Sted: Ullerål kirke, Krokenveien 42, 3515 Hønefoss. Tid: Søndag 3.september klokka 1700. Passer for barn fra ca tre år og oppover. Gratis, salg av kirkerottefilmer mm. Anledning til å gi ditt bidrag, slik at vi kan invitere Kirkerottene også til neste år.

Samme dag, søndag 3. september klokka 1200, er det samling for barn på Ringkollkapellet. Vi skal gå en enkel pilgrimsvandring, som viser skapelsen.

La søndag 3. september bli en festdag for deg og de små, og vær velkommen både til Ringkollkapellet og i Ullerål kirke.

4- og 6-årsbok

4-åringer som ennå ikke har fått invitasjon til 4-årsbok, er velkommen til å få den på familiegudstjenesten, søndag 17. september klokka 1100. Familiesang vil synge. Søndag 22. september er det 6.åringene som er i fokus .Det blir bok og Kirkehuset forteller.

Kode B for 6.-klassinger

Lørdag 14. og søndag 15. oktober er det overnatting for 6.-klassinger på Ringkollkapellet. Døpte får skriftlig invitasjon, men samlingen er selvsagt åpen for alle som går i 6.klasse. Påmelding.

Lederkurs for 8.klassinger og eldre

Går du i 8.klasse og har lyst å lære mer om hvordan være en leder, har du muligheten fredag 27. oktober klokka 1800-2000 og lørdag 28. klokka 1100-1500. Påmelding.

Lys våken, overnatting i kirken for 5.klassinger

Første helgen i advent, 2.-3. desember inviteres du som går i 5.klasse til å overnatte i kirken, eller rettere sagt: Hønefoss kirkestue. Søndag 10. desember er det invielse av den nye Hønefoss kirke, så er vi heldige, kan vi ta en tyvtitt når vi er på Lys Våken. Påmelding.

Mer informasjon om de enkelte tiltakene kommer etterhvert, så følg med, her eller på Facebook: Trosopplæring på Ringerike og Hønefoss kirke og menighet.

Om ikke annet er oppgitt, skjer alle samlingene i Hønefoss kirkestue, bak den nye kirken.

Lurer du på noe, ta kontakt med menighetspedagog og undertegnede,

Vigdis-Merete Rønning

tlf 91 85 46 49