Martin Luther i Ullerål kirke

Det var invitert til kveld om Martin Luther i Ullerål kirke, torsdag 12. oktober 2017. Det begynte kl. 1700 for barn hvor de øvde inn skuespill om Martin Luther og familien

Kl. 1900 startet forestillingen. Det var fra hans familie og det var utrolig hvor dyktige barna var. Spesielt må nevnes Timothy som spilte Martin Luther som ung.Virkelig imponerende. Så må vi jo nevne Nils Christan og Vigdis-Merethe som Martin Luther og hans kone. Meget fornøyelig og de hadde en stor innlevelse.

Deretter hadde Nils Christian et utrolig flott billedkåseri om Martin Luther og hans liv. Det var både spennende og lærerikt. Det var mange tilstede, konfirmanter og mange voksne.

Takk for en fin opplevelse.

(Tekst: Liv Rødningen Brørby, bilder: Liv Rødningen Brørby og Nils Christian Skjauff)

15.10.2017