Konsert i Ullerål kirke

Lørdag 21. oktober 2017 kunne vi overvære en flott konsert med Maria Arredondo, Torstein Sødal, Crescendo og pianisten Øystein Lund Olafsen. Det kan virke som om svangerskapet har gjort stemmen til Maria Arredondo godt, for den virket som om hun hadde mer volum og en flottere klang enn sist man hørte henne. Paret bidro både med duetter og solo-sang. Her var alt fra salmer til en medley basert på filmmusikk. Enkelte sanger tuller man ikke med, og da Maria Arredondo sang Lykkeliten med et arrangement basert på latin-amerikanske rytmer var det først med noe skepsis man lyttet, men sangen ble plutselig universal og vi tålte svært godt at det svingte av denne sangen. Torstein Sødals versjon av O Store Gud fikk nesten kirketaket til å løfte seg. Crescendo ga oss også en musikalsk opplevelse. De sang både noen sanger som kor aleine og etter hvert hørte vi alle sammen i skjønn forening. Pianist Øystein Lund Olafsen spilte entusiastisk. En viktig påminnelse fikk vi også med oss: You’ll never walk alone.

22.10.2017