Korstafett i Hønefoss kirke

Korstafett i Hønefoss kirke

image

Lørdag 12.10 kl. 11.00 blir det korstafett i Hønefoss kirkeDet er Hønefoss kirkekor og Hønefoss menighetsråd som har invitert distriktets kor til et kortreff der korene veksler på å opptre. Det er fire kor som har meldt seg på.
Deltakende kor er; Apropos ved dirigent André Storeng, Jevnaker korforening ved Camilla Ossum, Hønefoss kirkekor under ledelse av Stein Sødal.
Det er også med et gjestekor fra Stavanger, Gausel kirkekor som dirigeres av Ernst Th. Monsen. Hvert enkelt kor introduserer seg selv og presenterer hva de skal synge.
Dette blir en konsert med stor musikalsk spennvidde.
Korene har 15-20 minutter til rådighet til sitt program før et nytt kor overtar. Ca. hvert 20. minutt vil et nytt kor opptre. I tillegg medvirker Dordi Skjevling på fløyte og Kari M. Sødal akkompagnerer på orgel og piano. I korstafetten blir det også felleskor der alle korene sammen med publikum inviteres til å synge sammen.

Kirketorget er åpent og det er mulig kjøpe seg kaffe/te samt litt å spise. Publikum vil kunne komme og gå underveis i konserten. Kirken er åpen fra kl. 10.30.

Det er gratis inngang.

Tidsplan:
11.00 Gausel kirkekor, dir. Ernst Th. Monsen
11.30 Apropos, dir. André Storeng
11.50 Jevnaker korforening, dir. Camilla Ossum
12.10 Hønefoss kirkekor, dir. Stein Sødal
12.30 Felleskor/avslutning, dir. Ernst Th. Monsen

Slutt ca. kl. 13.00

30.09.2019


Del denne artikkel på e-post