Ny prest i Soknedalen

Magnus Vestvik er ansatt som kapellan i 50 % stilling i Soknedalen, i første omgang som vikar ut året. Han sier han selvsagt håper at det kan forlenges!

Magnus har utdannelse i religionsvitenskap, historie og teologi, i tillegg til bibelgresk og bibliotek og informasjonsvitenskap. Av tidligere arbeidserfaring, har han vært biblioteksjef og kinosjef i Grong. Han hadde et vikariat som prest i Vadsø menighet i vår, og han trivdes meget godt i Den norske kirke.
Han mangler fortsatt litt på teologien, det vil si det siste semesteret, og det arbeider han med nå. Det passer derfor med en 50 % stilling, som kan forenes med studiet.

Han gleder seg til å arbeide i kirken og håper vi «vil trives med hverandre», som han sier det. Det er kjekt å møte folk i kirken og bli kjent med dem, og ikke minst å møte konfirmantene og bli kjent med dem.

Tekst: Nils Skjørvold