Menighetstur til Hermon høyfjellssenter

fredag 25. mars - søndag 27. mars 2022

Etter mange års fravær fra Hermon Høyfjellssenter har Hønefoss menighetsråd igjen bestilt tur til Hermon Høyfjellssenter mellom vinterferie og påskeferie.

Nå har du og dere mulighet til å bli med på en hyggelig tur hvor sosialt samvær på tvers av generasjoner står i høysete.

Det er fantastiske bademuligheter i Hallingdals vannattraksjon, Fjellbadet, med svømmebasseng, svømmekanal med motstrøm, barnebasseng, stupebasseng med klatrevegg, vannrutsjebane, boblebad, treningsrom med solarium, badstuer, dampbadstue og kafé.

En annerledes badeopplevelse for alle aldersgrupper. Her kan små og store trives plaskende og svømmetrening er også mulig.

Utenfor ligger forholdene til rette med oppkjørte skiløyper for de som ønsker en treningsøkt på bortoverski. Etter mørkets frembrudd kan du ta deg en tur i langrennsløypa med hodelykt, eller benytte deg av den belyste stadion i Skibyen.

Er du mer interessert i rask og smidig kjøring i nedoverbakker, er Hallingskarvet skisenter er kjent for sine lange, brede og velpreparerte bakker og fantastiske off-pist-muligheter. Bakkene har en høydeforskjell på hele 510 meter og løyper på opptil 3 km.

Vi har felles frokostsamlinger, spiser sammen på kvelden og har hyggekvelder med konkurranser, quiz og andre sosiale trivelige opplevelser. Dette blir gøy, bli med du også.

Vi har plass til familier, til par, til enslige og vi skal kose oss sammen en helg til fjells.

Nærmere informasjon om priser kommer senere. Men har du lyst allerede nå kan du ta kontakt med Tove Marthe på kirkekontoret og melde deg / dere på allerede nå.

Vi har kun 40 plasser til rådighet, så - først til mølla ......

Tekst: Roar Olsen