Konfirmasjon - Hønefoss 2025


Vel møtt som konfirmant i Hønefoss menighet 2025!

 

Vi har flyttet konfirmasjonene fra våren til andre helgen i september fra 2025. Dette har vi gjort fordi vi ønsker å dra på leir om sommeren, og fordi vi synes det er fint at konfirmasjonene spres litt på året her i distriktet. 

Konfirmasjonsopplegget i Hønefoss for de født i 2010 starter derfor opp i januar 2025 og avsluttes med konfirmasjonsgudstjenester 13 og 14.september.

I løpet av konfirmasjonstiden har vi noen fellessamlinger, inkludert en "kick off helg". Vi har om temaer som Hvem er Gud og hvem er jeg?, identitet, tro, grenser, rus, seksualitet, menneskeverd, sorg og død, håp, påske og nestekjærlighet. Temasamlingene harmange ulike metoder, der vi sammen gjør ulike aktiviteter og finner ut av ting. Alle samlingene avsluttes med en samling der vi tenner lys og synger en salme. 

Informasjonsmøte er tirs 20.august kl.17 i Hønefoss kirke. Der kan du komme sammen med foreldrene dine enten om du har bestemt deg eller om du er usikker. 

I løpet av konfirmasjonsåret treffer du mange av de som jobber i Hønefoss kirke, både Stine Sokneprest, Mari menighetspedagog, Anne-Marthe ungdomsdiakon, Stein organist og kirketjenerne Ingvild og Knut m.fl. Du treffer også konfirmantledere.

Sommeren 2025 skal vi på leir. Mer info om tid og sted kommer i august 2024.

Lurer du på noe?

Ta kontakt med Stine Kiil Saga, sokneprest og konfirmantansvarlig på ss834[alfakrøll]kirken.no

Sjekk ut #konfirmantene på Tik Tok hvis du vil se mer av det å være konfirmant i Den norske kirke

Vi håper å se deg!

Tilbake