Velkommen til Lys våken for tweens!


Til deg som går i 4, 5, 6 eller 7.klasse! Natt til 1.søndag i advent er det nyttårsaften i kirka, og vi håper du vil bli med å feire! Vi har arrangement i flere av våre kirker.

Advent er en tid for å forberede seg og vente på jul!

Lys våken i Hønefoss

Du er invitert til å feire starten på et nytt kirkeår og 1.søndag i advent med en gøy kveld i Hønefoss kirke lørdag 02.desember kl.17.30-21.30. Vi skal ha leker, pizza, juleverksted, refleksløype på kirkegården og feire kirkens nyttårsaften med stjerneskudd og en fin kveldsavslutning i kirkerommet der vi tenner lys i mørket. Søndag er det selveste 1.søndag i advent og i gudstjenesten kl.11 skal vi tenne det første adventslyset og synge fine adventsalmer. Det blir selvfølgelig deilig kirkekaffe, og på gudstjenesten er det veldig hyggelig om du tar med deg foreldre, søsken eller andre du kjenner!

Praktisk informasjon til de voksne

På Lys våken kan barn utforske kirken og troen sammen med andre. Vi skal ha det gøy sammen, bli kjent og forberede oss til adventstida med ulike aktiviteter.

Alle 4.-7.klassinger er velkomne til å være med på Lys våken. Denne invitasjonen sendes til alle døpte medlemmer i Hønefoss menighet, Den norske kirke, men alle er velkommen til å delta! Dersom det er noe vi bør vite for at det skal oppleves fint å være med, gi beskjed om dette i forkant av arrangementet. På arrangementet er menig[1]hetspedagog Mari og prest Stine med hele tiden. Dersom du har lyst til å bidra, som f.eks. å bake noe eller gjøre en praktisk oppgave i løpet av kvelden, er det kjempefint!

Påmelding og mer informasjon

Når: Lørdag 02.des kl.17.30-21.30 og Søndag 03.des kl.10.45-12.30 (gudstjenesten starter kl.11) Hvor: Hønefoss kirke Pris: Gratis Påmelding til menighetspedagog Mari Kristoffersen på mk254@kirken.no innen tirsdag 28.november. Les mer om hva Lys våken er her https://www.kirken.no/lysvaken Hilsen Mari Menighetspedagog og Stine prest

Har du spørsmål? Kontakt Menighetspedagog Mari Kristoffersen, mk254@kirken.no / 94003709

 

Lys Våken i Tyristrand og Haug

Flere av de andre menighetene har også Lys Våken. Det er gratis, du trenger bare å komme, så har vi det flott sammen!

I Tyristrand er det 2. og 3. desember. 2. desember møter vi i Tyristrand menighetshus kl. 16.00-22.00. 3. desember møtes vi kl. 14.00, og er med på gudstjenesten kl. 16.00. Deretter er det julegrantenning. I Tyristrand møter du diakon Kristin Davidson og menighetspedagog Jorun Bertheussen

I Haug er alle 11- og 12-åringer velkommen til Lys Våken i Haug kapell lørdag 9. desember fra. 16.00 -22.00. 10. desember møtes vi kl. 15.00, og er med på gudstjeneste kl. 17.00. I Haug møter du diakonvikar Vigdis-Merete Rønning, menighetspedagog Jorun Bertheussen og flere frivillige.

Passer ikke datoen da det er Lys Våken i din menighet, er du velkommen til å være med i en av de andre menighetene.

Kjenner du noen som har lyst å være med, gi beskjed til menighetspedagog Jorun Bertheussen på e-post JB649@kirken.no eller tlf. 475 14 676.

Tilbake
Del