Friluftsgudstjeneste på Hovsenga 14. juni

Foto: Kjersti Skjauff

Det var mange som fant veien til idylliske Hovsenga, søndag ettermiddag,14. juni, da «Hovsengas Venner» og Ullerål Menighet innbød til friluftsgudstjeneste.

Ole Geir Haugerud ønsket alle velkommen, og gudstjenesten ble ledet av sokneprest Nils Christian Skjauff og mange gode medhjelpere fra Ullerål Menighetsråd. Klokkeklang fra ei skipsklokke lyder i starten og ved slutten av gudstjenesten.

Per Erik Berge og Arne Christian Johannesen spilte til salmene, og hadde fine sanginnslag i gudstjenesten.

Siden det var 10. året «Hovsengas Venner» og Ullerål Menighet samarbeidet om å feire «Skaperverkets Dag», vanket det kaffe og ringerikskringle til alle fremmøtte.

Etter den gode kirkekaffen, var det minikonsert med gode, gamle pop-låter.  Per Erik Berge og Arne Christian Johannesen formidler gamle slagere og sanger med lokal tilknytning både glede og humor. Noen tok seg også en svingom på den fine gressvollen under konserten. Vi håper neste års friluftsgudstjeneste blir i like flott sommervær og med like stort fremmøte.